Enter the Dragon (1973)

Enter the Dragon (1973)

“Enter the Dragon – Intrarea dragonului 1973 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “Povestea filmului îl găseşte pe Bruce Lee ca fiind un expert în arte marţiale care poate determina reuşita unei operaţiuni periculoase. El este angajat de un alt expert în karate să captureze un dealer de droguri periculos care îi urmăreşte în plus şi trecutul. Se pare că acest Han este pe lângă un personaj foarte periculos şi infatuat şi cel considerat vinovat pentru moartea sorei lui Bruce Lee. Lee provoacă acţiunea, el împinge lucrurile până în punctul în care simte concret avantajul sau posibilitatea de a dobândi ce şi-a propus. Nu poate pierde, nu este făcut să simtă eşecul. Firul narativ este doar o scuză pentru a demonstra aptitudinile lui Lee, capacitatea sa de a triumfa asupra răului şi a oricărui duşman al binelui..

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. oprea florica a comentat pe data | 23 June 2013 ora 13:38

    Excelent si supra bun.!!!

  2. laurentiu a comentat pe data | 30 December 2014 ora 20:21

    super mai ales brs e actorul meu preferat

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X