En chance til (2014)

En chance til (2014)

En chance til (A doua şansă) este un film dramatic-thriller 2014 regizat de Susanne Bier. Doi ofițeri de poliție Andreas (Nikolaj Coster-Waldau) şi Simon (Ulrich Thomsen) fac un raid într-un apartament murdar unde găsesc un fost infractor pe nume Tristan (Nikolaj Lie Kaas) şi pe iubita acestuia dependentă de droguri Sanne (Lykke May Andersen). Auzind un copil care plânge dintr-un dulap, politiştii deschid uşile şi găsesc un bebeluş neglijat complet care zace în propria mizerie. Revoltat că Tristan a ieşit din puşcărie şi i se permite să trateze într-un astfel de hal un bebeluş, Andreas apelează la superiorii lui să intervină, dar aceştia nu oferă nicio soluţie. Nemulţumit de lipsa de implicare a autorităţilor, Andreas ia lucrurile pe cont propriu şi îl pune pe partenerul său într-o situaţie foarte grea.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. anonim a comentat pe data | 8 July 2015 ora 15:34

    un film genial 10+

  2. pius a comentat pe data | 8 July 2015 ora 17:16

    Nota 10. Un film minunat.

  3. gorbita a comentat pe data | 17 May 2017 ora 17:46

    mi a placut

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi