Ek Thi Daayan (2013)

Ek Thi Daayan (2013)

“Ek Thi Daayan 2013 Online Subtitrat in Romana “Bobo este un magician de top din India, o stea. Dar necunoscut chiar și frumoasa lui prietena Tamara (Huma Qureshi), viața lui se destramă. Halucinații despre morți sora mai mică Isha lui sunt aruncând o umbră întunecată asupra vieții sale, pericol foarte sanatatea lui. El este plecat cu nici o opțiune, ci să caute ajutor psihiatric în forma destul de ciudat Dr. Palit care-l pune sub hipnoza de regresie pentru a merge înapoi la trecutul îndepărtat, atunci când Bobo a fost de 11 și Isha 6. A terifiante suprafețe poveste din copilărie în care o putere supranaturală închis, în formă de daayan (Vrăjitoarea) intră în viața lor. O femeie pe nume Diana (Konkona Sen Sharma), se mută în clădire după Bobo merge în iad cu lift, care o face să iasă la suprafață. Ea farmecul tată singur Bobo și este de acord să grija de copii. Ea devine în curând o parte a familiei de căsătoria tatălui lui Bobo, deși Bobo paranoic încă crede că este o vrăjitoare.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi