Educazione siberiana (2013)

Educazione siberiana (2013)

“Educazione siberiana 2013 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “Povestea unei bande de copii care cresc într-o comunitate de criminali exilați, într-un colț uitat al fostei Uniuni Sovietice. Această comunitate respinge lumea exterioară. Singura lege căreia i se supune … sunt propriile reguli. În acest context doi buni prieteni, Kolima și Gagarin, devenit treptat dușmani pentru că se află de partea cealaltă a codului strict de onoare al frăției “criminal cinstit”. O poveste despre o lume pe cale de dispariție și despre niște copii care nu au unde să învețe binele și răul decât într-o bandă criminală.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. xxxxl a comentat pe data | 24 June 2013 ora 00:48

    recomand

  2. pepy a comentat pe data | 24 April 2016 ora 19:26

    Exceptional din toate punctele de vedere. Nu oricine poate fi barbat si nu orice barbat are onoare. A avea onoare nu se invata la scoala elementara ci se invata la scoala vietii. M-a impresionat profund povestea lupului batran care de fapt ete esenta acestui film superb.

  3. Victor a comentat pe data | 20 May 2016 ora 22:25

    iarási…black window!!!!!!!!!!!!!!

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi