Duplex (2003) Online Subtitrat

Duplex (2003) Online Subtitrat

Duplex este un film american de comedie 2003 regizat de Danny DeVito .Atunci când o tânără pereche, Alex (Ben Stiller) si Nancy (Drew Barrymore) , cumpără in sfârșit casa la care au visat de mult, cei doi nu se așteaptă ca femeia in vârstă care locuieste la etaj sa fie o problema, dar sicanele bătrânei nesuferite si încăpățânate ii silesc pe cei doi îndrăgostiți sa se confrunte cu o serie de obligatii ciudate, chiar nebunesti, fata de proprietarul cladirii. Nancy şi Alex s-au căsătorit recent. Ea şi-a dorit mult o casă duplex , şi cu sacrificii, cei doi soţi reusesc să se mute într-una. La mutare, au o singură obligaţie. Să o păstreze în chirie pe bătrâna Connelly. Un poliţist o tot vizitează pe bătrână şi e cu ochii pe tinerii însurăţei. Alex este romancier. Are nevoie de linişte. Nancy lucrează la ziar. Bătrâna Connelly face multă gălăgie. Alex nu poate termina romanul şi pierde un contract, Nancy face gafe la servici. Tânărul cuplu înepe un război veritabil cu bătrâna chiriaşă.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X