Du hast es versprochen (2012) Online Subtitrat HD

Du hast es versprochen (2012) Online Subtitrat HD

Du hast es versprochen 2012 este un film german dramatic plin de mister regizat si scris de Alex Schmidt in rolurile principale cu Mina Tander, Laura de Boer si Lina Köhlert.

Hanna (Mina Tander) și Clarissa (Laura de Boer) sunt două fetițe de nedespărțit. Vacanțele comune petrecute pe o insulă edenică le apropie și mai mult. Dar după ziua în care Hanna împlinește nouă ani, legătura se pierde brusc. Ani mai târziu: Hanna este căsătorită, are o fată pe nume Lea și lucrează ca medic‐șef. Într‐o zi, în spital este internată o femeie cu supradoză de medicamente, pe care Hanna o recunoaște drept prietena pierdută din copilărie. Cele două femei se hotărăsc să plece, împreună cu Lea, încă o dată pe insula pustie. Odată ajunse în paradisul concediilor din copilărie, idila se transformă într‐o călătorie a groazei.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Alina a comentat pe data | 24 May 2016 ora 02:53

    Foarte bun. Merita vazut.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi