Dragon: The Bruce Lee Story (1993)

Dragon: The Bruce Lee Story (1993)

Filmul “Dragon: The Bruce Lee Story” se bazează in intregime pe relatarile văduvei Linda Lee Caldwell (Lauren Holly) si este o poveste fascinantă ce redă intr-un mod impresionant viata trepidantă a lui Bruce Lee, extraordinarul artist al luptelor martiale care era pe punctul de a deveni star international când a murit, in mod misterios, la doar 32 de ani. Filmul nu se rezumă insa a prezenta întâmplările din viata lui Bruce Lee, ci se opreste la o latura mai putin cunoscută – viata lui personală. Filmul se constituie de asemenea intr-un omagiu la adresa spiritului de invingator al lui Bruce Lee, care a avut de depasit extrem de multe bariere pana sa ajungă la consacrare. Jason Scott Lee este cel care il interpretează pe Bruce Lee, nu are nici o legatura de rudenie cu acesta. Un element ce adaugă si mai mult mister si tragedie acestui film este faptul ca fiul lui Bruce Lee, Brandon Lee, a fost ucis cu un foc de arma in timp ce filma filmul The Crow si chiar inainte ca Viata lui Bruce Lee sa fie lansat.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi