Die Unsichtbare (2011)

Die Unsichtbare (2011)

Filmul Die Unsichtbare 2011 o însoţeşte pe tânăra actriţă Fine de-a lungul evoluţiei unui rol dificil. În mod surprinzător, reputatul regizor de teatru Kaspar Friedmann îi atribuie tinerei rolul principal în cea mai recentă piesă a lui. Lui Fine nu-i vine a crede cât noroc a avut, însă contrastul dintre actriţă şi personaj nu poate fi mai mare: pe de-o parte Fine cea ştearsă, pe de alta personajul Camille, care, după ce a fost umilită, violată şi a încercat să se sinucidă, se transformă într-o vampă care ucide bărbaţi. Când Fine începe să se adâncească din ce în ce mai mult în personaj, graniţele dintre piesă şi realitate devin fluide. Un film critic la adresa unei lumi a teatrului îndrăgostită de sine şi totodată o invocare a forţei tămăduitoare a iubirii.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi