Despite the Falling Snow (2016) Online Subtitrat HD

Despite the Falling Snow (2016) Online Subtitrat HD

Despite the Falling Snow 2016 Online Subtitrat HD in Romana este un film drama – romantic plin de mister, regizat si scris de Shamim Sarif in rolurile principale cu Rebecca Ferguson, Charles Dance si Antje Traue.

După o carieră timpurie în elita politică rusă din timpul Războiului Rece, Alexander Ivanov a trăit în America timp de patruzeci de ani şi a reuşit să îngroape amintiri tragice din jurul soţiei sale, carismatica, Katya – sau aşa credea el. Katya, este spion american, şi la sfârşitul anilor ’50 îl seduce pe Sasha şi chiar merge atât de departe încât se căsătoreşte cu el, înainte de a dispărea în mod misterios şi a-l lăsa pe acesta, o epavă nefericită. A doua femeie din viaţa lui Alexander, e Lauren, nepoata sa, care este hotărâtă să descopere după 30 de ani, adevărul despre ce s-a întâmplat cu Katya în anii ’50. Călătoria pe străzile acoperite de zăpadă din Moscova post-stalinistă, dezvăluie o lume precară, periculoasă, o lume plina de secrete şi trădare, dar şi o lume în care poate apărea şi dragostea adevărată. Va reuşi Lauren să afle după atâţia ani, ce s-a întâmplat cu Katya, sau secretele Războiului Rece sunt atât de puternice şi de bine îngropate, încât nu vor putea fi scoase la lumină niciodată?

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. vasile dragos a comentat pe data | 3 June 2016 ora 13:15

  superb “

 2. Jojo a comentat pe data | 4 June 2016 ora 06:51

  Film frumos, mi a placut

 3. bogdan a comentat pe data | 12 June 2016 ora 22:42

  un film frumos si bine realizat

 4. gina a comentat pe data | 24 June 2016 ora 20:15

  mi-a placut. foarte bun.

 5. Ilie a comentat pe data | 19 July 2016 ora 22:16

  Un film bine realizat.Merita vazut.Nota 8.5.

 6. elilu a comentat pe data | 27 July 2016 ora 00:18

  un film cum rar se mai vede. il recomand.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi