Deepwater Horizon: Eroi în largul marii (2016) Online Subtitrat

Deepwater Horizon: Eroi în largul marii (2016) Online Subtitrat

In acest film Deepwater Horizon: Eroi în largul marii actiunea se petrece pe 20 aprilie 2010, unul dintre cele mai mari dezastre provocate de om din lume care au avut loc pe Deepwater Horizon in Golful Mexic. În regia lui Peter Berg (Lone Survivor), această poveste ofera onoruri bărbaților și femeilor curajoase ale căror eroism a schimbat viețile tuturor pentru totdeauna.Vizionare placuta!

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. bl4ckflow3r a comentat pe data | 8 March 2017 ora 08:49

    Nu este cel mai profund film si, desi inspirat din caz real, cu siguranta nu este un documentar. Il consider totusi un film de actiune reusit care, prin constructia sa, constand intr-un inceput relaxant urmat de aparitia unei stari de tensiune in continua crestere, reuseste sa te prinda. Este, cu siguranta, un film ce poate fi pe placul multora. Recomand!

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi