Dead Man Talking (2012)

Dead Man Talking (2012)

William Lamers (Patrick Ridremont) in varsta de 40 de ani este , un criminal anonim condamnat la moarte pentru crimă,curând el trebuie să fie executat. Procedura este pe cale să aibă loc într-o atmosferă de indiferență generală și nici familia condamnatului, nici rudele victimelor sale s-au deranjat să vină pentru a asista la execuție. Doar un jurnalist de la cârpă locala sa transformat în sus pentru a viziona “spectacolul.” Cu toate acestea, ceea ce trebuia să fie o simplă formalitate devine rapid un coșmar pentru Karl Raven (François Berléand), directorul închisorii. Când William Lamers (Patrick Ridremont) este întrebat dacă dorește să spună ceva înainte de a muri, William începe spune povestea vieții lui și povestește o, poveste incredibilă în mișcare.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. andipanda a comentat pe data | 15 February 2015 ora 01:48

    Nu e un film de actiune,dar e foarte bun,are suspans,merita vazut fara rezerve.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi