Day of the Dead (2008)

Day of the Dead (2008)

Day of the Dead – Ziua Morților este un film de actiune-horror 2008 american despre un focar de virus care ii determină pe oameni să se transforme în creaturi zombi violentii.
Intreg orasul Leadville din Colorado este in zona de carantina dupa ce a fost infectat de un virus mortal. Chiar daca virusul nu ia prizonieri, si ucide totul in calea lui, el are grija sa reanimeze trupurile celor decedati, morti-vii, care acum sunt in cautare de orice fel de carne. Pentru a tine sub control intregul orasel contaminat, armata intervine si inconjoara orasul, declarand-ul inchis. Dar atunci cand situatia scapa de sub control, iar rezidentii oraselului incep sa “guste” cat mai multa carne de om,marind astfel numarul celor infestati, armata si locuitorii care au supravietuit acestui atac mortal, se aliaza sa lupte impotriva unei armate de zombi, care nu are ca scop decat “consumul” de carne frageda si proaspata in sange.In cazul de fata eroii principali din film,vor face eforturi disperate pentru supravetuire.Daca vor reusii sau nu sa supravetuiasca ,va trebuii sa aflati doar urmarind acest horror foarte antrenant.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. nazi a comentat pe data | 29 August 2015 ora 03:26

  beton

 2. gummy90 a comentat pe data | 25 December 2015 ora 16:42

  bun

 3. Maryo a comentat pe data | 27 December 2015 ora 21:45

  bun filmul

 4. denis a comentat pe data | 27 February 2016 ora 21:44

  ce fain e

 5. miha a comentat pe data | 17 July 2016 ora 15:51

  merita vazut

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi