Dark Tide (2012)

Dark Tide (2012)

Dark Tide – Valul întunecat este un film de aventură ,thriller 2012 regizat de John Stockwell cu Halle Berry, Olivier Martinez, Ralph Brown . Kate Mathieson (Halle Berry) studiază comportamentul rechinilor chiar în mediul lor natural, făcând scufundări în mijlocul oceanului și înotând foarte aproape de periculoasele animale. Însă, după o mișcare greșită, mentorul și prietenul ei cel mai bun este atacat și ucis de un rechin alb. Episodul care o macină și nu îi mai dă pace, o determină să renunțe pentru o perioadă la pasiunea ei.Totul se schimbă când partenerul ei, Jeff (Olivier Martinez), o convinge să accepte propunerea unui bogătaș, dispus să plătească foarte bine pentru a fi dus în adâncuri, extrem de aproape de agresivii rechini.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi