Dark City – Orașul întunecat (1998) Online Subtitrat

Dark City – Orașul întunecat (1998) Online Subtitrat

Dark City (Orasul intunecat) este o realizare de exceptie in care asistam la un experiment straniu, in care obiectul de studiu este chiar fiinta umana. Scena actiunii este plasata intr-un spatiu atemporal, intr-o continua schimbare unde atmosfera specifica filmului noir si suspansul prezent la tot pasul vor genera poate o experienta claustrofobica pentru multi. Personajul principal interpretat de Rufus Sewell este parte componenta a experimentului, pina in momentul in care, ceva ii declanseaza o subita stare de trezire. John Murdoch, se desparte de soţia Emma. El se trezeşte, amnezic fiind, într-o dimineaţă, într-o cadă plină de gheaţă dintr-o cameră de hotel, alături de cadavrul unei necunoscute. El este suspect pentru crima aceea şi pentru altele… John, prin amnezia lui, atrage atenţia psihiatrului Schreiber, a detectivului Frank Bumstead, care vor face cercetări pentru a afla mai multe. Murdoch vrea să descopere enigma identităţii lui, să-şi probeze eventuala nevinovăţie şi se implică într-un carusel de experienţe paranormale.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. POSIBIL PARANORMAL a comentat pe data | 19 April 2017 ora 23:45

    Numai sa-ti imaginezi o astfel de naratiune ,egaleaza in masura egala naratiune creeatiei Dumnezeiesti sau cel putin o intuieste ,naratorul.Filmul “demonstreaza”cum, chiar este adevarat ca sintem cu mult mai mult decit ceea ce parem a fi ,dar 99,99%dintre oameni ,nu constientizeaza aceasta situatie ,pentru ca nu au cunoscut realitatea naturii umane in intreaga sa valoare fizica ,dar nefolosita insasi de ei !

  2. Adi a comentat pe data | 22 April 2017 ora 13:33

    excelent

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X