Dances with Wolves (1990)

Dances with Wolves (1990)

Dances with Wolves este un film de aventura ,western si drama 1990 ,regizat de Kevin Costner.Locotenentul John Dumbar este facut erou dupa ce isi conduce accidental trupele catre victorie in timpul Razboiului Civil. El face o cerere de a fi trimis la frontiera de vest, dar, ajungand acolo, realizeaza ca avanpostul e abandonat. Curand afla totusi ca nu este singur, intalnind un trib indian curios cu care se imprieteneste. Fiind acum cunoscut drept “Cel ce danseaza cu lupii” printre cei din trib, el intalneste o femeie alba ce a fost crescuta de mica de idieni, de care incepe sa se indragosteasca. Dar cand granita se modifica, iar trupele avanseaza spre ei, John trebuie sa faca o decizie ce nu-l va afecta doar pe el, ci pe toti bastinasii ce il considera acum unul de-al lor.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. Mirabella a comentat pe data | 17 September 2015 ora 17:32

  De ce nu pot vedea acest film Dances with Wolves?? Se incarca foarte greu..

  • Admistrator a comentat pe data | 17 September 2015 ora 17:38

   Mai sus scrie clar si citet pentru toata lumea cum se vizioneaza un film Mirabella , conexiunea la interntul tau este foarte lenta dai play si pauze cateva minute lasal sa se incarce filmul !

  • Admistrator a comentat pe data | 17 September 2015 ora 17:38

   Mai sus scrie clar si citet pentru toata lumea cum se vizioneaza un film Mirabella , conexiunea la internetul tau este foarte lenta dai play si pauze cateva minute lasal sa se incarce filmul !

 2. timo a comentat pe data | 22 May 2016 ora 16:26

  Este o capodopera….un film de exceptie!

Lasa un comentariu