D.E.B.S. (2004)

D.E.B.S. (2004)

D.E.B.S. este un film de actiune – comedie si romantic 2004 scris si regizat de Angela Robinson.Câteva fete de liceu sunt racolate de către o agenţie guvernamentală secretă pentru a fi instruite să devină cele mai noi membre ale D.E.B.S., un grup de apărare naţională.Noi membrii D.E.B.S., o organiaţie de apărare naţională trebuie să deţină simultan abilităţi în a minţi, a trişa şi a se bate fără să stea pe gânduri. Acestea sunt condiţiile de la care agenţia guvernamentală secretă de recrutare porneşte pentru a mări echipajul. După cercetări minuţioase, cele declarate apte pentru acest job sunt: Amy, Max, Janet şi Dominique, fetele devenind agenţi secreţi ai D.E.B.S. Aceste luptătoare sunt decise să salveze lumea şi, deşi aflate în misiune, rujul de pe buze trebuie să rămână perfect conturat.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi