Concussion (2015) – Film Online Subtitrat in Romana HD

Concussion (2015) – Film Online Subtitrat in Romana HD

Concussion – Trauma este un film online 2015 american drama sport , regizat și scris după un scenariu de Peter Landesman, bazat pe GQ exposé Game Brain din 2009 de Jeanne Marie Laskas,  in rolul principal cu renumitul actor Will Smith ca Dr. Bennet Omalu, in film mai joacă Alec Baldwin, Gugu Mbatha-Raw, și Albert Brooks.

O nominalizare Globul de Aur

Pennsylvania, inceputul anului 2000. Cadavrul lui Mike Webster, fost jucator de fotbal, ajunge pe masa de disectie a medicului legist nigerian Bennet Omalu (Will Smith). Trecand peste obiectiile colegului sau care refuza sa macelareasca corpul unei glorii locale, Bennet face o autopsie completa. Scopul sau este acela de a intelege ce l-a determinat pe acest sportiv in varsta de 50 de ani sa isi puna capat zilelor. Analiza creierului lui Webster ii permite lui Bennett sa descopere o noua patologie: encefalopatie traumatica cronica, patologie de care ar putea suferi mai multi fosti jucatori. Insa, rezultatele lui Omalu sunt discreditate de Liga nationala de fotbal care refuza sa recunoasca problema si incearca o serie de tactici de intimidare…

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. welike a comentat pe data | 10 January 2016 ora 20:32

    nota 8

  2. Go Vegan! a comentat pe data | 9 September 2016 ora 21:46

    Will Smith nu dezamăgește niciodată! Nota 10, superb filmul!

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.