Clouds of Sils Maria (2014)

Clouds of Sils Maria (2014)

Clouds of Sils Maria este un film de dramă 2014 scris si regizat de Olivier Assayas cu Juliette Binoche , Kristen Stewart , și Chloë Grace Moretz.Maria Enders (Juliette Binoche) a cunoscut succesul încă de la 18 ani, când a interpretat-o pe Sigrid, o fată ambiţioasă, cu un farmec tulburător, care ajunge să provoace sinuciderea unei femei mature, Helena. După 20 de ani de la premiera acelui spectacol, Maria a ajuns la apogeul carierei sale şi călătoreşte în Elveţia, la Zurich, pentru a primi un premiu prestigios. Trofeul poartă numele autorului piesei cu care ea s-a lansat, iar la puţin timp înainte de ceremonie, acesta moare subit. Maria Enders primeşte propunerea să rejoace rolul care a consacrat-o, însă de data asta să intre în pielea personajului Helena.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. kat a comentat pe data | 29 January 2015 ora 21:58

    Tot filmul am asteptat sa se intample ceva intre ea si asistenta, ca in piesa pe care o repetau. Nu s-a intamplat nimic, finalul a ramas ca-n tren…. n-am inteles scopul acestui film.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X