Closer to the Moon (2013)

Closer to the Moon (2013)

Bucureşti, 1959. Un spectaculos jaf asupra unei furgonete a Băncii Naţionale pune întreaga ţară pe jar. În România comunistă, un astfel de atac gangsteresc este de neconceput atât pentru autorităţile statului, cât si pentru orice om normal: ce poţi să faci cu lei neconvertibili, într-un regim politic şi economic ce limitează drastic utilitatea banilor? Autorii loviturii: patru bărbaţi şi o femeie, toţi comunişti situaţi la vârful ierarhiei de Partid, departe de orice lipsuri materiale. O lună mai târziu sunt arestaţi, judecaţi şi condamnaţi la moarte; dar în aşteptarea execuţiei sunt “invitaţi” să-şi joace propriile roluri într-o reconstituire cinematografică a acţiunii lor, menită să devină un film educativ şi de propagandă, destinat oamenilor muncii din întreaga ţară!De-a lungul celor câteva zile în care eroii jafului sunt scoşi dimineaţa din celulele închisorii Jilava şi transformaţi în “staruri de cinema” într-un Bucureşti însorit şi plin de viaţă, toată lumea din jurul lor – miliţieni, securişti, anchetatori, echipă de filmare – rumegă aceeaşi întrebare: de ce au făcut-o? ce sperau să obţină?

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. florica a comentat pe data | 25 July 2014 ora 21:01

  Un film minunat.Mi-a placut.!!!

 2. ionut a comentat pe data | 22 December 2014 ora 09:23

  deosebit un film de milioane felicitari Dl.Caramfil

 3. Lexmad a comentat pe data | 10 January 2015 ora 15:26

  Superb e putin spus. 10 ++++++++

 4. alex a comentat pe data | 12 January 2015 ora 00:31

  Foarte tare!

 5. christian a comentat pe data | 7 May 2015 ora 17:29

  Jos palaria! domnule Caranfil, sper ca filmul sa fie vizionat in lumea intreaga

 6. Iulian a comentat pe data | 12 September 2015 ora 23:47

  Superb.

 7. Maciste Julien a comentat pe data | 15 November 2016 ora 20:08

  Recomand.
  Legionarii daci vorbesc cu limba amercana.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi