Cleopatra (1963) – Film Online Subtitrat HD

Cleopatra (1963) – Film Online Subtitrat HD

Cleopatra este un film epic biografic- istoric din 1963 care relatează luptele tinerei Cleopatra VII a Egiptului care a rezistat pentru ambițiile imperiale ale Romei, regizat si scris de Joseph L. Mankiewicz in rolurile pricipale cu Elizabeth Taylor, Richard Burton si Rex Harrison.

4 premii şi 5 nominalizări Oscar, 4 nominalizări Globul de Aur

Cleopatra este povestea Reginei Cleopatra a VII din Egipt, care doreste sa isi stabilizeze puterea, profitand si folosindu-se de tensiunile care sunt in cadrul Imperiului Roman. Intr-o vizita de-a lui Caesar in Egipt, Cleopatra il seduce pe Caesar si incepe o relatie cu ea. Dupa intoarcerea lui Caesar la Roma, acesta primeste de veste ca va fi tatal unui copil a lui Cleopatra. Imediat dupa nastere, Cleopatra vine ea la randul ei in vizita la Roma, pentru a-si dobandi locul alaturi de Caesar. Dar inainte ca asta sa se intample, Caesar este asasinat. Cleopatra pareseste Roma, care acum este fara conducator si dominata de haos.

Dar Marc Antoniu casatorit cu Octavia, este de fapt indragostit de frumoasa regina egipteana, pe care o rumareste pana in Egipt, unde cei doi se casatoresc. Observand vulnerabilitatea lui Antoniu, Octavian il ataca si invinge fortele armate ale lui Antoniu la Actium. In cele din urma Cleopatra refugiaza intr-un mormant.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. ioan baciu a comentat pe data | 28 August 2017 ora 19:01

    MERITA vazut. Istorie, arta.

Lasa un comentariu