Clash of the Titans – Înfruntarea titanilor (2010) Film Online Subtitrat

Clash of the Titans – Înfruntarea titanilor (2010) Film Online Subtitrat

Aceasta noua versiune la clasicul film din 1981 cu acelasi titlu il are in centrul povestii pe Perseu, fiul lui Zeus, crescut printre oameni. Lupta pentru putere ii gaseste pe oameni infruntand regii si regii infruntand zeii. Numai ca razboiul dintre zei ar putea distruge intreaga lume. In fata lui Hades, zeul lumii de dincolo, Perseu este neajutorat, nereusind sa isi salveze familia. El se ofera voluntar intr-o misiune periculoasa de a-l infrange pe Hades inainte ca acesta sa puna mana pe puterea lui Zeus, vrand sa elibereze iadul pe pamant. In fruntea unor razboinici viteji, Perseu porneste intr-o calatorie plina de pericole in lumile interzise, acolo unde se va lupta cu creaturi, bestii si demoni, in fata carora va triumfa numai daca isi accepta conditia de zeu, numai daca isi va sfida soarta si isi va crea propriul sau destin.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. uscatu a comentat pe data | 23 March 2016 ora 23:10

  Nota 8.

 2. Hoini... a comentat pe data | 29 March 2016 ora 21:05

  10 Frate…

 3. Andi a comentat pe data | 8 November 2016 ora 14:48

  Foarte tare filmul , 10 !

 4. Florescu a comentat pe data | 7 January 2017 ora 16:23

  Bravo super

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi