Cinderella Man – Renascut din cenusa (2005)

Cinderella Man – Renascut din cenusa (2005)

Renascut din cenusa – Cinderella Man este film biografic-sport 2005, inspirat din povestea reală a boxerului James Braddock regizat de Ron Howard in rolurile principale cu actorii Russell Crowe, Renée Zellweger si Craig Bierko.
In timpul Marii Depresii, un erou de zi cu zi, James J. Braddock – aka The Cinderella Man – a devenit una din cele mai mari legende din istoria sportului. La inceputul anilor ’30, saracul fost-campion la box parea distrus, batut si fara noroc ca majoritatea populatiei Americii. Cariera lui parea terminata, nu putea sa-si plateasca facturile, singurul lucru de care ii pasa – familia lui -era in pericol.
Dar inauntrul lui, Jim Braddock niciodata nu a renuntat la spiritul lui de luptator. Condus de dragoste, onoare si o doza incredibila de vointa, el isi implineste visul. Ca o ultima sansa de a-si pastra familia, Braddock se intoarce in ring, cand nimeni nu credea ca mai are vreo sansa. Totusi Braddock, condus de altceva decat competitie, invinge incontinuu. Dintr-o data, omul obisnuit se transforma in miticul atlet. Purtand sperantele oamenilor obisnuiti pe umeri, el se hotaraste sa il provoace pe campionul mondial la categoria grea, omul de neoprit Max Baer, renumit ca omorase doi oameni in ring.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. cristian eduard a comentat pe data | 22 November 2015 ora 02:59

  un film senzational de bun

 2. Sally Airam a comentat pe data | 14 August 2017 ora 20:47

  Un film exceptional.

 3. Florian a comentat pe data | 21 October 2017 ora 01:49

  pana la lacrimi ma surprins si emotionat!!!

 4. eftene cristian a comentat pe data | 20 December 2017 ora 18:56

  Cel mai bun film despre box din toate timpurile il consider…

 5. Dorin_Iordache a comentat pe data | 22 February 2018 ora 13:12

  Adevarat Film !

Lasa un comentariu