Cincizeci de umbre ale lui Black (2016) Online Subtitrat

Cincizeci de umbre ale lui Black (2016) Online Subtitrat

Filmul Fifty Shades of Black (Cincizeci de umbre ale lui Black) 2016 online subtitrat in romana este o comedie-erotică ce vă poartă printr-un labirint de întâmplări și întâlniri dure și premature pornind din camera de joacă a lui Mr. Black.
Christian Black este întunecat, bogat și misterios. Adică este negru, ciudat și nu se știe de unde are toată averea și, mai mult, este un amant foarte prost. Hannah e neexperimentată și curioasă să îi dezlege misterele. Dar totul nu este chiar ca în povești. Viața lui nu a fost ușoară și a trebuit să își câștige existența făcând activități dubioase cum ar fi… stripease. Tot trecutul lui Christian este o piedică în relația cu Hannah, care se simte atrasă de el în ciuda așteptărilor. Urmărește povestea care a atras milioane de oameni și care a devenit cea mai mare controversă a lumii cinematografice… într-un mod diferit.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Eros a comentat pe data | 23 March 2016 ora 12:30

    Prea tare fratilor , merita !

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi