Christian Mingle (2014)

Christian Mingle (2014)

Christian Mingle 2014 este un film romatinc – comedie, scris si regizat de Corbin Bernsen cu Lacey Chabert, Jonathan Patrick Moore, Saidah Arrika Ekulona. Gwyneth Hayden (Lacey Chabert) este un director de marketing de 30 de anii și ceva cu o cariera trasnet, are de toate un dulap criminal, un apartament de vis și prieteni buni. Ea crede ca singurul lucru care ii lipseste este un om. Într-un moment de disperare inspirat, ea completează un profil pe site-ul de matromoniale ChristianMingle.com in speranța de a il găsi pe Mr. Right. Cu toate acestea, încercările lui Gwyneth sunt impresionante si tipul din visul ei se încheie cu dezastru. Într-o realizare cinstita, ea vede viata ei superficiala de ceea ce este de fapt, ea a condus pentru a crea o relație personală cu Dumnezeu….

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Даниела a comentat pe data | 25 July 2015 ora 20:03

    Filmul e minunat.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi