Chasing Ice (2012)

Chasing Ice (2012)

Chasing Ice este un film documentar 2012 cu privire la eforturile naturii de fotograful James Balog și lui Ice Studiul Extreme destinate difuzării efectele schimbărilor climatice.Documentarul include scene de la un eveniment de ghețar, care a avut loc la Jakobshavn Glacier în Groenlanda, cu durata de 75 de minute, cel mai lung astfel de eveniment capturat vreodată pe film. Doi cameramani au așteptat câteva săptămâni într-un mic cort cu vedere la ghețar , și au fost în cele din urmă posibilitatea de a asista la 7,4 kilometri cubi (1,8 km) de gheață cum se sparg. Ghețaru masiv crede că au produs gheata care au scufundat Titanicul.
Fotograful James Balog se indreapta spre Groenlanda , Islanda și Alaska , în scopul de a captura imagini care vor ajuta pentru a transmite efectele încălzirii globale . Balog a fost initial sceptic cu privire la schimbările climatice, în cazul în care problema a intrat discuție științifică, dar după prima sa călătorie spre nord, el devine convins de impactul pe care oamenii le au asupra planetei și devine angajamentul de a aduce povestea la public.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi