Charlie’s Angels (2000) Online Subtitrat HD

Charlie’s Angels (2000) Online Subtitrat HD

Vizionează online filmul Charlie’s Angels 2000 (Îngerii lui Charlie), online subtitrat HD, fără intrerupere cu subtitrare în Română gratis HD In acest film de spionaj si arte martiale trei femei detective Natalie Cook (interpretata de Cameron Diaz), Dylan Sanders (interpretata de Drew Barrymore) si Alex Munday (interpretata de Lucy Liu) antrenate in tehnici de arte martiale si inarmate pana in dinti cu arme ultrasofisticate, impreuna cu partenerul lor loial Bosley (interpratat de Bill Murray) trebuie sa recupereze un program strict secret care a fost furat si care ar putea distruge planeta daca ar ajunge in mainile cui nu trebuie. Ele lucreaza pentru Charlie, pe care nu l-au vazut niciodata. Charlie le numeste “ingeri” pentru ca, indiferent cat de grea este o misiune, ele o duc la bun sfarsit.Vizionare placuta !

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Nico a comentat pe data | 2 December 2016 ora 21:59

    Un film foarte tare! L-am vazut de mult:)

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi