Ljudozder vegetarijanac (Cannibal Vegetarian)

Ljudozder vegetarijanac (Cannibal Vegetarian)

Cannibal Vegetarian este un film de dramă 2012 croat,în regia lui Branko Schmidt. Filmul a fost bazat pe romanul omonim a lui Ivo Balenović, de asemenea, cunoscut sub pseudonimul “Alen Bović” .Danko Babić (Rene Bitorajac) este un mare succes și cel mai căutat doctor in ginecologie , dar în același timp, el este, de asemenea, incredibil de ambițios și dispus să facă orice este necesar pentru a reuși. Aceste trăsături sunt în cele din urmă să-l ducă pe Jedinko (Emir Hadzihafizbegovic), un proxenet care este specializat in prostituție high-end și trafic de droguri. E dispus să plătească lui Danko o sumă considerabilă pentru a efectua avorturi pe prostituatele lui, care rămân gravide în mod regulat. Danko repede devine tras într-o lume a crimei organizate, a corupției, și a scandalurilor.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X