Camino (2015) – Online Subtitrat HD

Camino (2015) – Online Subtitrat HD

Camino este un film de actiune si aventura 2015 in regia lui de Josh C. Waller, scris dupa o poveste de Daniel Noah din distributia filmului fac parte actorii Zoë Bell, Nacho Vigalondo si Francisco Barreiro.Fotograful de război Avery Taggert (interpretata de Zoë Bell) şi-a construit o carieră solidă înfăţişând realităţi crâncene în imagini realiste şi sincere, reuşind totodată să rămână detaşată de subiectele prezentate. Însă când se aventurează în jungla Columbiei însoţită de o echipă de misionari condusă de carismanticul spaniol cunoscut ca El Guero, Avery se trezeşte în mijlocul unui conflict la fel de violent ca oricare altul pe care l-a fotografiat până atunci, iar într-o seară reuşeşte să-l fotografieze pe El Guero comiţând o atrocitate care l-ar putea discredita şi distruge. Ştiind că genialul psihopat va profita de orice ocazie pentru a distruge fotografia şi pe cea care a realizat-o, Avery este nevoită să fugă în junglă înarmată doar cu aparatul de fotografiat pentru a reuşi să scape din mijlocul misionarilor transformaţi în trupe de gherilă de un nebun care intenţionează să-şi distrugă inamicii în cele mai cumplite moduri.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. andipanda a comentat pe data | 11 March 2016 ora 16:04

    bun film.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X