Calvary (2014)

Calvary (2014)

Calvary – Calvarul este un film 2014 de dramă irlandez scris și regizat de John Michael McDonagh cu Calvar Brendan Gleeson , Chris O’Dowd , Kelly Reilly , Aidan Gillen , Dylan Moran și Isaach de Bankole .Părintele James Lavelle (Brendan Gleeson) este un preot bun, fidel integrităţii spirituale. Într-o zi, un bărbat nevăzut îi spune la confesional că îl va ucide tocmai pentru că nu a făcut nimic rău. James Lavelle (Brendan Gleeson) are răgaz o săptămână pentru a-şi aranja afacerile, timp în care ajută sufletele pierdute din parohie în vizite ce ar trebui să scoată la iveală şi posibilii suspecţi. Pregătirea lui pentru moarte este complicată şi de sosirea fiicei sale Fiona Lavelle (Kelly Reilly), care a încercat nu demult să se sinucidă.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. dorin stoica a comentat pe data | 26 July 2014 ora 00:11

    merita vazut filmul ;)

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi