Câini (2016) – Film Online Romanesc

Câini (2016) – Film Online Romanesc

Premiat cu un premiu si 2 nominalizări Cannes si o nominalizare Academia Europeana de Film. Pelicula Câini ne prezinta povestea dramatica unui tanar pe nume Roman care dupa ce primeste o bucata de pamant ca fiind drept mostenire de la bunul sau bunic care a decedat tanarul Roman, trebuie sa ajunga intr-un mic satuc izolat din Dobrogea pentru a putea sa vinda bucatica lui de pamant. Odata ajuns, Roman este imediat aruncat intr-o serie de evenimente si afla ca bunicul sau era defapt un cap mafiot local. Imediat incepe o cofrunare cu asa zis oamenii bunicului, condusi de Samir care nu vrea sa-i dea pamantul.Tanarul incepe sa caute razbunare si cu orice pret vrea sa-l elimine pe Samir, inamicul bunicului de o viață.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. mihai a comentat pe data | 29 March 2017 ora 22:57

    bai ce splendoare-BRAVO BAIETI

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X