Burning Sands (2017) – Filme Online Subtitrat

Burning Sands (2017) – Filme Online Subtitrat

Pelicula Burning Sands este debutul regizoral al lui Gerard care aduce o sinceritate emoțională la clasica poveste a „Rites of Passage“ și legăturile complicate ale fraternității, un cuvânt rostit de multe ori de personajele din pelicula oferind puține indicii până la finalizarea dramatică a filmului.În primul său an de facultate, Zurich are tot ce isi doreste chiar si respectul profesorilor săi și administrația universitară, dragostea și devotamentul din partea prietenei sale minunate, a fost selectat pentru admiterea la o fraternitate de negri de prestigiu în campus. Dar pe măsură ce abuzul se intensifica începe să devină de neconceput, Zurich se luptă să-și onoreze codul fratiilor de tăcere, și eșafodajul vieții sale în afara frăției ..Vizionare placuta!

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X