Bunraku (2010)

Bunraku (2010)

“Bunraku 2010 Online Subtitrat in Romana “Bunraku, in regia si dupa scenariul lui Guy Moshe, prezinta aventurile unui tigan nomad care ajunge impreuna cu un razboinic japonez Yoshi, intr-un oras terorizat de bande de infractori. Fiecare are o misiune de indeplinit si sunt indrumati de catre Barman sa mearga la Horseless Horseman Saloon pentru a-l putea infrunta pe capetenia razboinicilor, Nicola si pe iubita acestuia Alexandra,o femeie fatala cu un trecut incert. Acestia se trezesc in mijlocul unor confruntari de proportii mai mari decat se asteptasera. Teatru de papusi originar din Osaka (vestul Japoniei), bunraku este interpretat de un singur recitator care interpretează toate rolurile, şi trei păpuşari, pentru fiecare marionetă. Păpuşile sunt adevărate opere de artă.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. melina a comentat pe data | 30 May 2013 ora 23:24

    E foarte frumos :

  2. dodo a comentat pe data | 18 April 2015 ora 23:50

    Suprr filmul

  3. andipanda a comentat pe data | 18 June 2016 ora 15:21

    Foarte interesant filmul,mi-a adus aminte de genul Sin City,si am avut o surpriza placuta in final sa vad ca e romano-american.Deci se poate si altceva decat prostiile cu Segal la Bucuresti.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi