Bulletproof Monk (2003) – Film Online Subtitrat HD 720p

Bulletproof Monk (2003) – Film Online Subtitrat HD 720p

Bulletproof Monk 2003 (Călugăr antiglonţ) Online subtitrat in Română este un film de actiune plin de suspans, regizat de Paul Hunter cu Yun-Fat Chow, Seann William Scott si Jaime King. In urma cu saizeci de ani, un călugăr tibetan maestru in arte martiale a fost ales sa fie gardianul unui misterios pergament care poate da puteri miraculoase aceluia care il poseda. Dupa saizeci de ani, calugarul trebuie sa gaseasca pe cineva care sa-l inlocuiasca si sa-si asume responsabilitatea. Noul gardian se dovedeste a fi Kar (interpretat de Seann William Scott), un hot marunt care traieste in San Francisco. Calugarul incearca sa-l educe pe Kar pentru a-i lua locul, insa descopera ca au un rival care vrea sa puna mana pe pergament. Ei sunt ajutati de Bad Girl, o frumoasa rusoaica implicata in mafia rusa si care se descurca extraordinar in luptele corp la corp.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X