Bridesmaids – Domnisoare de onoare (2011)

Bridesmaids – Domnisoare de onoare (2011)

Bridesmaids este un film american 2011 de comedie-romantic, in regia lui Paul Feig , scris de Annie Mumolo și Kristen Wiig in rolurile principale cu Kristen Wiig, Maya Rudolph si Rose Byrne.
Annie (Kristen Wiig) este o femeie singură, aproape de patruzeci de ani, care locuiește în Milwaukee.Viața ei este o mizerie; brutăria sa a dat faliment și şi-a pierdut toate economiile, a fost părăsită de prietenul ei și mama sa continuă să insiste să se întoarcă acasă. Annie speră la ceva mai mult. Numai prieteniea de lungă durată cu Lillian pare a fi un punct luminos în viața ei. Lillian este angajată de un bancher bogat din Chicago , și-şi întreabă prietena, Annie să-i fie domnisoară de onoare și să-i organiza nunta. La petrecerea de logodnă, Annie întâlnește celelalte domnișoare de onoare: Rita, verişoara cinică Lillian, prietena idealistă Becca, sororile viitore Megan și Helen, frumoasa soție a şefului prietenului lui Lillian. Între Annie si Helen sa nascut gelozie imediat, susținând prietenia cu Lillian și rolul primei doamne.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. andreea a comentat pe data | 4 March 2016 ora 17:20

    frumos filmul

  2. Oana a comentat pe data | 11 September 2016 ora 00:45

    Mi-a placut :)

  3. Gigel Curcanu' a comentat pe data | 25 February 2017 ora 01:56

    Fain

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi