Brat – Brother (1997)

Brat – Brother (1997)

Brat – Brother este un film rusesc crima , drama 1997 scris si regizat de Aleksey Balabanov.Filmul il are in centru actiuni pe Danila Bagrov care doar ce s-a intors din razboiul din Cecenia si nu-si gaseste un locul in societate. In cele din urma se decide sa mearga la St. Petersburg unde locuieste fratele sau. Acesta este un ucigas platit si-l va introduce si pe Danila in lumea interlopa, transformandu-l si pe el in ucigas. Avand mereu la el CD-playerul la care asculta formatia preferata (Nautilus Pompilius), el se amesteca intr-o lume pestrita din care nu lipsesc consumatorii si dealerii de droguri, turistii americani care nu stiu deloc ruseste si vagabonzii care dorm in cimitir. Dupa prima sa misiune Danila este ranit si reuseste sa scape urcand intr-un tramvai aproape distrus. Intre el si Sveta(vatmana) se va dezvolta ulterior o relatie, chiar daca ea era mai in varsta si casatorita. Dupa ce la al doilea “contract” Danila-i omoara pe cei doi care-l insoteau sefii bandei incearca sa-i dea de urma. Intr-un joc al tradarilor, amenintarilor Danila va fi pus intr-o situatie limita.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Marius a comentat pe data | 11 October 2016 ora 20:49

    Bun film.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi