Blow Dry – Idile de salon (2001)

Blow Dry – Idile de salon (2001)

Concursul britanic anual de hairstyling a ajuns şi în Keighley, un orăşel în care Phil Allen (Alan Rickman) şi fiul său, Brian Allen (Josh Hartnett) , au o frizerie, iar fosta soţie a lui Phil, Shelly şi iubita acesteia, Sandra, conduc un salon de frumuseţe. Phil şi Shelly nu au mai vorbit de zece ani de zile, de când aceasta l-a părăsit.Shelly tocmai a aflat că suferă de cancer, iar boala este în stadiu terminal. Ray Roberts, campion în materie de coafuri, a venit în oraş şi îl presează pe Phil să se retragă din competiţie. Roberts vine însoţit de fiica sa, Christina, care îşi aduce aminte de Brian din copilărie. Acum totul este aranjat: Brian va intra în concurs alături de mama lui şi de Sandra, dar oare Phil li se va alătura?

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. stela a comentat pe data | 28 March 2014 ora 23:20

    dragut si pe alocuri haios

  2. Dorina a comentat pe data | 29 July 2016 ora 18:18

    Actori de calibru intr-o tragi-comedie relaxanta

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi