Black Snake Moan – Suspinul şarpelui (2006) Online Subtitrat

Black Snake Moan – Suspinul şarpelui (2006) Online Subtitrat

Black Snake Moan – Suspinul şarpelui negru este un film de dramă american 2006 scris si regizat de Craig Brewer cu Christina Ricci, Samuel L. Jackson, Justin Timberlake. În această poveste despre dragoste, pierzanie şi încredere, Lazarus şi Rea caută izbăvirea în Sud prin puterea blues-ului şi transcendenţa unei prietenii neverosimile. În Mississippi, fostul cântăreţ de blues Lazarus este în criză, lipsindu-i soţia care tocmai l-a părăsit. Astfel, el găseşte o fată lăsată pe drumul din apropierea micuţei sale ferme, drogată, bătută şi aproape moartă. Lazarus o aduce acasă, dându-i medicamente, îngrijind-o şi dădăcind-o ca un tată, ţinând-o închisă pentru a o putea supraveghea. Când prietenul ei Ronnie este eliberat din armată din cauza anxietăţii, el înţelege greşit relaţia dintre Lazarus şi Rea, şi încearcă să-l omoare pe acesta.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X