Birdsong (2012)

Birdsong (2012)

“Birdsong 2012 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “Acțiunea filmului se desfășoară în anii premergători primului Război Mondial și în timpul acestuia. Stephen Wraysford e un tânăr fără familie cu o filozofie de viață ușor cinică ajuns în cercul familial al unui afacerist francez. Între el și soția afaceristului, Isabelle, se naște o poveste de dragoste. Soțul înșelat află și cei doi hotărăsc să rămână împreună. Totuși, fără un motiv plauzibil, Isabelle decide să se reîntoarcă la soțul ei. Între timp Stephen pleacă în război . Acolo trece printr-o serie de aventuri periculoase de multe ori fiind crezut mort și devine bun prieten cu Jack Firebrace, pe care a vrut inițial să-l pârască Curții Marțiale întrucât acesta a adormit în post. După ce Jack îi salvează viața de multe ori, cei doi se apropie sufletește unul de celălalt. Cu toate acestea, Stephan trebuie să găsească un motiv pentru care să dorească să supraviețuiască războiului.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. dan nec a comentat pe data | 18 May 2013 ora 12:09

  excelent !!!!!

 2. nina a comentat pe data | 12 May 2016 ora 14:46

  un film cu o sensibilitate profunda…actori f buni..

 3. JOJO a comentat pe data | 15 May 2016 ora 16:37

  WOW!
  Merita vizionat!!!

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi