Beyond a Reasonable Doubt / Vinovat şi victimă 2009 Film Online

Beyond a Reasonable Doubt / Vinovat şi victimă 2009 Film Online

Vizionează online filmul Reasonable Doubt 2009 (Vinovat şi victimă), cu subtitrare în Română In filmul politist plin de mister “Beyond a Reasonable Doubt – Vinovat şi victimă” de la regizorul Peter Hyams , Jurnalistul C.J. Nichols ( Jesse Metcalfe) pune la cale un plan ca să-l prindă în flagrant delict pe procurorul districtual, Mark Hunter (Michael Douglas) . Acesta a falsificat probe în trecut ca să trimită acuzaţii în spatele gratiilor pentru a-şi asigura un renume. Nichols pretinde că este suspect într-un caz de crimă, însă procurorul îşi dă seamă de capcană şi îi dejoacă înscenarea. Când prietenul jurnalistului este ucis, Nichols se vede în imposibilitatea de a-şi mai dovedi nevinovăţia. Ella Crystal (Amber Tamblyn), asistenta procurorului şi iubita lui Nichols, deţine probe incriminatorii la adresa ambilor, şi este singura care poate decide cine va merge la închisoare.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. dezer a comentat pe data | 25 March 2017 ora 17:11

    excelent film

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi