Betibú (2014)

Betibú (2014)

O zi ca oricare alta zi, intr-un cartier liniștit și privat bine păzit, Pedro Chazarreta este găsit mort. Știrile sunt răspândite rapid: Chazarreta nu este doar un om de afaceri puternic, dar, de asemenea singurul suspect care si-ar fi ucis soția prin simularea unui accident casnic stupid în urmă cu câțiva ani. Pentru a acoperi afacerea moartea lui Chazarreta , ziarul popular “El Tribuno” apeluri la Nurit Iscar, alias “Betibu”, un scriitor de romane noir care a fost inactiv timp de ani, doar de lucru ca “scriitor fantomă”. Forțată de datorii ei, Nurit acceptă oferta și stabilește in cartierul lui Chazarreta pentru a face o serie de note non-fiction despre cazul anului. Cine la pe ucis Chazarreta? Este moartea lui în legătură cu soția lui? Sunt motivele ce moartea ascunde trecutul lui?

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi