Best Laid Plans (2012)

Best Laid Plans (2012)

“Best Laid Plans 2012 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “David Blair regizează această dramă britanică, vag inspirată de romanul “Şoareci şi Oameni” scris de John Steinbeck. Acţiunea filmului este plasată în Nottingham şi se învârte în jurul relaţiei ciudate dintre Danny şi Joseph. Danny este un om mic de statură şi foarte viclean. Joseph este o namilă de om, retardat, cu mintea unui copil de șapte ani. Danny şi Joseph sunt buni prieteni de mai multi ani şi locuiesc împreună. Pentru a putea trăi, aceştia, se ocupă de furturi mărunte, merg la pescuit şi beau bere. Prietenia lor este pe cale să se strice în momentul în care Danny vrea să profite de pe urma lui Joseph. Atunci când Danny nu poate să-şi achite datoria către un sef de mafie locală, simte că nu are altă soluţie decât accea de al manipula pe Joseph să participe la o serie de lupte interzise – aşa numitele lupte în colivie – pentru a câştiga şi a-şi plăti datoria.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi