Beauty and the Beast (2017) – Filme Online Subtitrat

Beauty and the Beast (2017) – Filme Online Subtitrat

Beauty and the Beast 2017  (Frumoasa şi Bestia) , film online, subtitrat în Română este o superba poveste inspirata din filmul animat clasic cu aceelasi nume in care o femeie frumoasă si tânără se confruntă cu o bestie și devine prizoniera lui. Ea își dă seama în curând că apariția lui contrazice natura dulce a omului, iar el este de fapt, o victimă a unui blestem oribil , care amenință să-l țină prins în exteriorul lui animalic pentru totdeauna. În ciuda diferențelor lor, femeia se trezește ca se indragosteste de fiara și luptă să-l salveze de la o viață de furie și singurătate.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. ALIN a comentat pe data | 3 May 2017 ora 14:05

    Superb Filmul ,Va recomand cu incredere !! Multumirile noastre #admin ,Vizionare Placuta si voua ! :D

  2. Valeanu Carmen a comentat pe data | 20 May 2017 ora 22:06

    Si daca-l revad de 100 de ori tot imi va placea filmul acesta , e povestea mea preferata , imi incarca bateriile in fiecare seara dupa o zi de munca , multumesc mult administratorului .

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X