Beautiful Dreamer – Un vis frumos 2006 Online Subtitrat

Beautiful Dreamer – Un vis frumos 2006 Online Subtitrat

Beautiful Dreamer – Un vis frumos este un film drama de dragoste si romantic 2006 online subtitrat in Romana regizat de Terri Farley-Teruel in rolurile principale interpretate de Brooke Langton, Colin Egglesfield si James Denton.Povestea filmul Beautiful Dreamer – Un vis frumos se bazează vag pe evenimente reale petrecute care au avut loc pe Consolidated B-24 Liberator în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și urma războiului ca a afectat o familie de mici dimensiuni.

După ce au copilărit împreună Joe Kelly (Colin Egglesfield) și Claire (Brooke Langton) se căsătoresc. Însă fericirea lor este întreruptă în momentul în care la începutul celui de-al doilea Război Mondial, Joe, pilot de B-24, este înrolat. Într-una din lupte, avionul pe care îl pilota este doborât, iar Joe este dat dispărut. La sfârșitul războiului este declarat mort, însa Claire nu reușeste să accepte ideea că soțul ei este decedat și porneste în cautarea lui, întâlnindu-l întâmplător într-un mic orășel. Joe are însă amnezie și nu și-o poate aminti, astfel Claire se avânta într-o lupta mai mare decât aceea prin care trecuse: trebuie să-și facă soțul să o iubească din nou.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. pepy a comentat pe data | 22 January 2016 ora 19:27

    Frumusel, cam cusut cu atza alba subiectul.

  2. ecaterinatesila a comentat pe data | 21 July 2016 ora 22:37

    Relaxant pentru o dupa amiaza de duminica.

  3. Vanghele Ion a comentat pe data | 29 September 2016 ora 22:06

    Esdter un film despre care putem sa vorbim la superlativ. Merita vazut.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi