Battlestar Galactica: Blood & Chrome (2012)

Battlestar Galactica: Blood & Chrome (2012)

“Battlestar Galactica: Blood & Chrome 2012 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “Povestea filmului începe în momentul recrutării tânărului William Adama ca pilot în luptă cu inamicii Cyloni. Tânărul Adama are rezultate impresionante la exerciţiile de pilotare, în condiţii de război, pe simulator. Atunci când, în sfârşit, se apropie de momentul să primească prima sa misiune pe un avion de luptă adevărat, William, în loc de mult râvnitul avion Viper, se alege cu o “tinichea” de Raptor. În loc să fie trimis într-o misiune de luptă, cum şi-a dorit, împotriva Cylonilor, trebuie să se mulţumească pentru început cu o treabă de transport. Lucrurile iau o întorsătură neaşteptată în momentul în care colega de echipaj a lui, Dr. Becca Kelly, le comunică celorlalţi doi membri ai echipajului (Pilotul William Adama şi copilotul său Coker Fasjovik) că adevărata lor misiune este cunoscută doar de ea şi că trebuie să execute întocmai tot ce va cere aceasta. Visul tânărului Adama este pe punctul de a se realiza atunci când ajung pe teritoriul inamicilor omenirii şi când doar de ei depinde soarta râzboiului cu maşinăriile Cylon.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. valyy a comentat pe data | 7 July 2013 ora 14:15

    foarte bun nota 10

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi