Bait – Momeala (2000) Film Online Subtitrat in Romana

Bait – Momeala (2000) Film Online Subtitrat in Romana

Bait – Momeala (2000) Film Online Subtitrat in Romana Alvin Sanders (Jamie Foxx) este un hoţ mărunt care ajunge în închisoare după ce sparge un depozit de fructe de mare. Colegul lui de celulă, John Jaster (Robert Pastorelli), a avut însă ceva mai multă ambiţie, dar acelaşi ghinion: fusese prins după un jaf reuşit asupra Rezervelor Federale, în timp ce “creierul jafului” scăpase.
Un infarct pune capăt speranţei poliţiştilor de a-l face să mărturisească unde a ascuns aurul în valoare de…42 de milioane de dolari. În criză de opţiuni, poliţia se hotărăşte să-l elibereze pe Alvin, gândindu-se că l-ar putea folosi pe post de momeală pentru a ajunge la Bristol (Doug Hutchison), partenerul lui Jaster.
Fără să cunoască adevăratul motiv al eliberării sale şi fără să aibă habar că are implantat în măsea un dipozitiv de urmărire, Alvin crede că i se dă o nouă şansă. Ghinionul lui, pentru că Bristol e convins că el îl poate ajuta să găsească prada.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Geani a comentat pe data | 6 January 2017 ora 12:39

    Frumos filmul ???

  2. cipik a comentat pe data | 6 January 2017 ora 17:53

    un film jmeker <3 un film serios, actiune, dragoste, comedie .
    il recomand!

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi