Backtrack (2015) Online Subtitrat HD

Backtrack (2015) Online Subtitrat HD

Backtrack este un thriller australian plin de mister 2015, scris co-produs, si regizat de Michael Petroni cu starurile de cinema Adrien Brody, Bruce Spence, Sam Neill, Robin McLeavy, Malcolm Kennard și Jenni Baird.Unul dintre pacienţii psihologului Peter Bower pretinde că este un interpret de jazz care crede că trăieşte în anul 1987, pe vremea preşedintelui Reagan. O altă pacientă la fel de bizară susţine că numele ei este Elizabeth Valentine, iar iniţialele numelui său corespund numelui lui Evie, fiica lui Bower care a fost călcată de o maşină într-un moment de neatenţie al tatălui ei. Însă lucrurile stranii ating apogeul când psihologul Peter Bower realizează că pacienţii pe care i-a văzut sunt de fapt persoane decedate. Acesta apelează la mentorul său, Duncan, care îi sugerează că Elizabeth este o simplă născocire a imaginaţiei lui. Riscându-şi propria sănătate mintală, Bower insistă să-şi îndrepte atenţia asupra propriului trecut şi descoperă o întâmplare cumplită pe care doar el o poate îndrepta.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. fap a comentat pe data | 5 February 2016 ora 08:05

    bunicel 8

  2. zaha monica a comentat pe data | 15 February 2016 ora 19:21

    foarte bun

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi