Autumn (2009)

Autumn (2009)

“Autumn 2009 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “Filmul Autumn incepe cu caderea unei frunze de culoare rosie care simbolizeaza ,, cam cat ii trebuie unei frunze sa cada pe paman, atat ii trebuie si unei victime sa moara”. Virusul care s-a napustit asupra oraselor a fost foarte rapid si in cateva minute au murit oameni din orase intregi. Cei care au supravetuit au ramas socati si foarte nepregatiti pentru o asa devastare. Acest virus care a lovit populatia de pe glob a avut o forta neimaginabila pentru ca nici cei mai experimentati supravetuitori nu au putut face fata. Cand Emisfera Nordica a inceput sa intre in anotimpul iernii situatia s-a complicat foarte tare deoarece virusul si zecile de mii de cadavre erau partial conservate.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi