Attack the Block – Atacul 2011 Online Subtitrat

Attack the Block – Atacul 2011 Online Subtitrat

Attack the Block – Atacul este un film online gratis hd subtitrat in romana 2011, britanic plin de actiune si comedie ,science fiction , regizat si scris după un scernariu de Joe Cornish, in rolurile principale interpretate de Jodie Whittaker, John Boyega, Nick Frost, Alex Esmail si Luke Treadaway.

Filmul Attack the Block spune povestea unei bande de strada formata din Moise , Pest , Dennis , Jerome şi Biggz. În timp ce ei o jefuiesc pe o asistentă medicală pe nume Sam (Jodie Whittaker) , un obiect de foc cade din cer, sparge un acoperis si se prabuseste pe o masina. Atunci când banda de strada investighează cele intamplate, ei descoperă o creatură in meteorit şi o ucid. In curand mai multe obiecte cad din cer, iar eroii nostri vor trebui sa se apere pe ei si pe cartierul lor impotriva invaziei extraterestrilor.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi