Asasina (2015) Online Subtitrat HD

Asasina (2015) Online Subtitrat HD

The Assassin este un film de arte marțiale 2015 China regizat de taiwanezul Hou Hsiao Hsien. Este o co-producție Taiwan-China-Hong Kong si a fost o selecție oficială în secțiunea principală de concurență la Festivalul de Film de la Cannes 2015. La Cannes, Hou a câștigat premiul pentru cel mai bun regizor .The Assassin a fost lansat in China la 27 august 2015 si a fost selectat ca intrarea taiwaneza pentru cel mai bun film străin la Premiile Academiei cu numarul 88.Filmul este realizat in timpul dinastiei Tang o perioada din istoria Chinei, în secolul al 9-lea.Filmul se concentreaza pe Nie Yinniang jucata de Shu Qi un criminal de sex feminin numita pentru a ucide oficiali guvernamentali corupți, de maestrul ei , Jiaxin, o călugăriță care a crescuto de la vârsta de zece ani. Când Yinniang afișează milă in timpul misiunilor ei si esueaza sa ucida, Jiaxing o pedepsește cu o misiune nemiloasa conceputa pentru a testa hotărârea lui Yinniang.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi