ARQ (2016) Online Subtitrat HD

ARQ (2016) Online Subtitrat HD

Vizionează online filmul ARQ 2016, online subtitrat HD, fără intrerupere cu subtitrare în Română gratis HD, Regizat si scris după un scenariu de Tony Elliott.  Într-o lume post apocaliptică, rezervele de petrol sunt aproape epuizate. Izolat într-o casă și asediat de un inamic periculos, un inginer dispune de o tehnologie menită să pună capăt războiului civil și să elibereze o rezervă de energie nelimitată. Însă, spre surprinderea sa, această tehnologie a creat o anomalie: inginerul și amicii săi sunt obligați să trăiască aceeași zi iar și iar. Este ucis de un grup de intruși însă a doua zi dimineață se trezește teafăr de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Problema este că nu își amintește ce s-a petrecut în urmă cu o zi și este nevoit să găsească o soluție de a sparge această buclă temporală.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. vio a comentat pe data | 18 September 2016 ora 23:41

    Bun .

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X